24. September …
Catalyzator om noe åndelig …

Hva er en åpenbaring … ?
Kan det være en forståelse ? En forklaring av noe du ikke kan forstå på noen annen måte enn i billedlig forstand ? Jesus forklarte ofte i bilder … I Bibelens bok Johannes Åpenbaring blir vi gitt utallige slike syn og det synet som ofte har fasinert meg er brevene til de syv menighetene i denne fargerike endetidsprofetien. Disse syv menighetene er alleelsket med hud og hår selv om de har sine graverende feil og de blir ledet mot sannhetens ærkjennelse med kraftfulle ord og billder men det er ikke der jeg er idag … jeg snublet inn i “Det Nye Jerusalem” og smilte 🙂

Det Nye Jerusalem beskrives som en by der senkes ned fra Gud til vår klode, en by der alt er godt og hvor menneskene går inn og ut , en by der Livets Trær gror langs en vakker elv og hvor bladene på trærne er legedom for folket. Det underlige med dette synet er når man en vakker morgenstund sitter å ser på et program hvor en forsker forteller om celleprogrammering i kroppen og hvordan cellene våre er oppbygget: … flytende krystall … med porter og kanaler … cellene våre har hjerner !

Forskeren forteller videre om paraleller til en datachip og da ser jeg Det Nye Jerusalem like levende for meg som jeg kan se min egen hånd i solskinnet i vinduskarmen 🙂 Der hvor menneskene går inn og ut… der hvor menneskene finner den evige elv som vanner Livets Trær … Trærne som gir frukt hver måned og hvor bladene gir legedom …

Min konklusjon er enkel: Menneskene er på vei og under dyktig ledelse fra “Sjefen” vil dørene som aldri lukkes gi legedom for folket som er så dyrbart for han. Dagen blir aldri helt den samme uten “Sjefens” ord …

og Forkynneren Kap 7 vers 29 er fremdeles min favoritt:

Se, dette er det eneste jeg har funnet:
Gud gjorde mennesket rakt og rett,
men de prøver så mange slags påfunn.

Catalyzator ønsker alle en vakker dag smiley husk: Himmelens rike er iblandt dere !

.